Anti hoofdpijn massage:
Ruim 2 miljoen Nederlanders lijden aan een vorm van hoofdpijn. Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn. Anti-hoofdpijnmassage zorgt voor directe ontspanning en verlichting bij hoofdpijn.
Wat houdt een antihoofdpijnmassage in?
Het doel van de anti-hoofdpijnmassage is ontspanning en verlichting van de hoofdpijn. De spieren van de schouders en nek worden losgemaakt. Ook de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd worden gemasseerd. Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van je klachten. Voor wie is een anti-hoofdpijnmassage geschikt?
Anti-hoofdpijnmassage werkt verlichtend voor mensen met:
  • Migraine
  • Spanningshoofdpijn
  • Clusterhoofdpijn
  • Chronische hoofdpijn
Wanneer is het beter geen anti-hoofdpijnmassage te nemen?
Tijdens een migraine aanval. De massage wordt bij migraine wel preventief toegepast Recent trauma zoals bijvoorbeeld een klap of stoot tegen het hoofd of een recent nektrauma, zoals een whiplash als gevolg van een auto ongeluk. Raadpleeg bij aanhoudende hoofdpijn altijd eerst een arts!
Wat zijn de effecten van een anti-hoofdpijnmassage? Door de specifieke massagetechniek en het regelmatig masseren van nek en schouders, kunnen de klachten verminderen en in sommige gevallen zelfs verdwijnen. Hoe lang duurt een anti-hoofdpijnmassage en hoeveel kost het?
De anti-hoofdpijnmassage duurt 45 minuten en kost € 47.50